partner consortium

partner consortium

wij zijn deskundig

Wij zijn een Nederlands bedrijf met deskundige en ervaren medewerkers, die sturing geven aan een consortium van IT-bedrijven. Zo combineren wij lokale aanwezigheid en klantcontact in Nederland met near- en offshore oplossingen. Onze partners zijn gevestigd in Roemenië, Tsjechië, Slowakije, Vietnam en Nederland.

Wij leveren geïntegreerde oplossingen in internationale omgevingen en zijn gespecialiseerd in, onder andere, cloudoplossingen, blockchain technologie, informatiebeveiliging, datavastlegging en business intelligence. Onze projectmanagers coördineren de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en bestaande diensten.

Samen met onze internationale technologiepartners gaan wij graag uw IT-uitdaging aan!

IBS services

cloudificering

De vijf eigenschappen van cloud computing zijn volgens het Amerikaanse National Institute of Standard and Technology (NIST): on-demand self-services, resource pooling, broad network access, measured solutions & rapid elasticity. Een van de belangrijkste voordelen van cloud computing is flexibiliteit. Dat wil zeggen, de mogelijkheid tot op- of afschalen van uw systemen. Een bijkomend voordeel is dat clouddiensten over ingebouwde back-up en recoverysystemen beschikken. Tot slot beschikt bestaat de mogelijkheid tot 24/7 monitoring en support.

blockchain

Blockchain valt te omschrijven als een op zichzelf staand, transparant, veilig en gedecentraliseerd digitaal 'grootboek'. In dit publieke grootboek worden alle wijzigingen, zoals het uitwisselen van digitaal geld als Bitcoins, op tal van computers tegelijk toegepast zodat er achteraf geen wijzigingen aan kunnen worden gebracht zonder medewerking van het complete netwerk. Een groot aantal executives is er van overtuigd dat blockchain aan de basis kan staan van nieuwe bedrijfsmodellen en dus van onschatbare waarde kan zijn.

informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging voorkomt dat data in verkeerde handen valt. De belangrijkste technieken om dit te voorkomen zijn identificatie, authenticatie & autorisatie van een gebruiker en encryptie. Effectieve beveiliging waarborgt de bruikbaarheid, betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid van een netwerk. In het geval van een datalek dient een noodplan in werking te treden waarbij de continuïteit van het bedrijf de topprioriteit is.

datavastlegging

Onder datavastlegging verstaan wij het continu en systematisch verzamelen, analyseren en interpreteren van voor uw bedrijf relevante informatiestromen. Zo maakt u informatie, eventueel visueel of via machine learning, makkelijk inzichtelijk. U kunt deze gegevens, onder andere, gebruiken om de klantervaring te verbeteren, uw marktstrategie te verfijnen of gevoelige informatie verder te beveiligen. Wij zorgen er voor dat uw data veilig lokaal, near- of offshore opgeslagen wordt.

business intelligence

Business intelligence is een combinatie van applicaties, processen en infrastructuur die toegang geven tot informatieanalyses ten einde het verbeteren en optimaliseren van besluitvorming en prestaties binnen uw bedrijf. Moderne BI-tools zijn gericht op waardevermeerdering van gegevens over de verschillende afdelingen, rollen en samenwerkingsverbanden binnen een organisatie. Het effectief inzetten van deze tools zorgt er voor dat uw organisatie optimaal kan opereren, reageren en concurreren binnen alsmaar veranderende markten.

Technische uitdaging of vraagstuk? Leg het ons voor!

Atos
AT innovations
Core build
TransMativ
Movin U
VDS