over ons

over ons

wij zijn IBS

International Business Solutions is een nieuwe maar ambitieuze speler op het gebied van IT-detachering. Wij hebben een strategisch partnership met, en een preferred supplier-status bij Atos Nederland en zijn leverancier van een breed scala aan kennis en expertise aan midden- en grootbedrijf, corporaties en (semi-)overheden.

Binnen ons partnernetwerk kunnen wij beschikken over een grote en diverse pool van hooggekwalificeerde IT-specialisten uit Nederland en opkomende economieën in Oost-Europa en Azië. Door te kiezen voor een combinatie van outsourcing, near- & offshoring stellen onze projectmanagers het beste development-team samen dat uw ideeën moeiteloos vertaalt naar een hoogwaardige en schaalbare dienst of product.

Tan Nguyen en Marco Trimborn zijn de oprichters van IBS. Beiden hebben ruime ervaring als investeerder en in verschillende managementfuncties. Freek van Makkelenberg is aangetrokken als algemeen directeur en zal de op stapel staande transities vormgeven.

IBS

 

pijlers van succes

De drie pijlers van IBS zijn: detachering & outsourcing, other shore development en gecombineerde IT-projecten. Onder detachering & sourcing verstaan wij het detacheren van project-, programma- en servicemanagers en allerhande technische (ICT) profielen bij ons gevarieerde klantbestand. Onze preferred supplier-status stelt ons in de gelegenheid om deze expertise in te zetten voor de klanten van Atos. Daarnaast bedient IBS de gehele IT-markt met de inzet van partners uit, onder andere, Tsjechië, Roemenië en Vietnam.

IBS is sterk in het vormen van unieke proposities, gericht op de Nederlandse markt. Met de gezamenlijke kennis en expertise binnen ons partner consortium zijn wij in staat om bestaande oplossingen en diensten te implementeren waarbij onze professionals in Nederland de uitvoering door specialistische teams in binnen- en/of buitenland coördineren. Zo verhogen wij (tijdelijk) uw kennis- en coördinatiecapaciteit zonder in te boeten aan kwaliteit of flexibiliteit.

uw partner

IBS is uw betrouwbare en maatschappelijk bewuste partner op het gebied van detachering, outsourcing, near- & offshoring. Ons totaalconcept van gecombineerde IT-projecten is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en toegevoegde waarde voor uw klanten en medewerkers. Ons doel is het volledig kunnen bedienen en ontzorgen van uw bedrijf.

Technische uitdaging of vraagstuk? Leg het ons voor!