near- & offshore

near- & offshore

wij bieden meerwaarde

IT-innovaties volgen elkaar in rap tempo op en voor u er erg in heeft zijn uw diensten of applicaties hopeloos verouderd. Het tijdelijk 'lenen' van werknemers van een andere afdeling binnen de organisatie is steeds meer gemeengoed geworden. Maar het is niet altijd even makkelijk om de juiste kennis en kwaliteit in huis te halen, laat staan op korte termijn.

IBS near- & offshore

Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u zich wenden tot IBS voor outsourcing, near- en/of offshoring van deskundige en ervaren medewerkers. Wij werken met een selecte groep van nationale en internationale partners die snel inzetbaar zijn voor al uw uitdagingen op IT-gebied. Onze projectmanagers brengen uw eisen en wensen duidelijk in kaart en stellen aan de hand hiervan een internationaal team van IT-specialisten samen.

U bepaalt welke taken en diensten worden uitbesteed aan onze partners in binnen- en buitenland. Moet bijvoorbeeld uw data binnen de EU blijven, maar wilt u tegelijkertijd niet teveel besteden aan ontwikkelkosten? Dan kunnen wij aanspraak maken op onze partners in Oost-Europa voor alle datavastlegging en op onze partners in Vietnam voor applicatieontwikkeling. Wij leveren de bouwstenen; hoe wij gaan bouwen bepaalt u!

outsourcing

De voordelen van outsourcing zijn legio. Als aanbieder kan IBS op grotere schaal investeren in kennis en expertise. Ons grote netwerk waarborgt de continuïteit. En u betaalt per dienst of service in plaats van mensen fulltime in dienst te hebben. Ook kunnen wij sneller schakelen en zijn wij flexibel in de inzet van personeel. Outsourcing kan uiteraard binnen eigen land, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot near- en offshoring.

nearshoring

Nearshoring is nog niet bij iedereen bekend, maar toch bieden wij u hiermee de mogelijkheid om voordelig uw capaciteit (tijdelijk) te vergroten terwijl uw data binnen de EU blijft. Dit brengt voordelen met zich mee op het gebied van belastingen en andere wetgevingen en door het kleine tijdverschil verloopt de communicatie een stuk vlotter.

offshoring

Offshoring is kostentechnisch verreweg het interessantst. IBS verplaatst het werk naar Vietnam, waar de lonen een stuk lager liggen dan in Europa. Eigenaren Tan Nguyen en Marco Trimborn hebben beiden geruime tijd in Vietnam gewoond en gewerkt voor het lands grootste beursgenoteerde IT-bedrijf. Hier zagen zij niet alleen de armoede die er heerst, maar vooral ook het grote onaangeboorde potentieel van een opkomende economie. Het kennisniveau van onze partners aldaar ligt bijzonder hoog. Werkgever en werknemer zijn erg loyaal naar elkaar wat zich, zeker bij het opbouwen van duurzame relaties, vertaald naar een stabiele basis voor intensieve samenwerking en kennisuitwisseling.

service diagram

vertaling van uw wensen

Onze partners zijn gevestigd in Roemenië, Tsjechië, Slowakije, Vietnam en Nederland. Wij werken echter met een single point of contact, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele taalbarrières. Wij vertalen uw opdracht letterlijk en figuurlijk naar een hoogwaardig product of dienst. Dit doen wij onder andere door de inzet van native speakers voor elk van onze werkgebieden. Heeft u lokaal iemand nodig, dan faciliteren wij kennismigratie vanuit elk van de genoemde landen.

Technische uitdaging of vraagstuk? Leg het ons voor!